02 Ağustos 2006

cember.net'teki profil sayfam

Türkiye'nin ilk Online Business Networking sitesi cember.net'teki profil sayfam;
http://www.cember.net/pr/senol_vatansever

cember.net

Türkiye'nin ilk Online Business Networking sitesi cember.net, on binlerce üyesiyle Türkiye'deki ve dünyadaki profesyonellere benzersiz bir iletişim ortamı sunuyor.

cember.net'e üye olarak:

  • yeni iş bağlantıları kurabilir,
  • business network'ünüzü genişletebilir,
  • çalıştığınız alanda bilgi paylaşımında bulunabilir,
  • herhangi bir konunun uzmanlarına kolayca erişebilir,
  • ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz!


Basında cember.net

Hürriyet İK
İş çevresi edinme platformu cember.net, her sektörden profesyonelin bilgi paylaşacağı bir ortam sunmak için kuruldu... Platform üzerinden iş bulan, bilgi paylaşan, iş ağını genişleten bir çok insan var. Üyeler online ilişkilerini zaman zaman düzenledikleri buluşmalarla gerçek hayatta da devam ettiriyor.

BusinessWeek
İş çevresini genişletmek isteyenler de Internette kendilerine yer bulmaya başladı. 2005 Eylül'ünde kurulan cember.net, Türkiye'nin ilk iş çevresi ağı sitesi...

Infomag
cember.net üyeleri, 20'den fazla değişik sektörde ve binlerce farklı şirketteki üyelerle kendi profesyonel ihtiyacına uygun bağlantıları, gelişmiş arama fonksiyonu ile kolayca bulabiliyor.

Dünya
İş çevresini genişletmek isteyen herkes için etkili bir iletişim ortamı sunan cember.net, üyelerine, kendilerini, yaptıkları işi ve tecrübelerini paylaşabilecekleri kişisel alanlar sunuyor. Üyeler aynı zamanda sektörler, hobiler, mezunlar gibi çeşitli başlıklar altında 150 kadar farklı forum ortamında hem sorunlarına çözüm bulma imkanına sahip oluyorlar, hem de ortak etkinliklerle çeşitli sosyal alt-çemberler oluşturuyorlar.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home